Saturday, November 22, 2014

Ruam- Ruam Hilang dan Kulit Bayi Cantik dengan Herbal Cream Najlaa

Salam semua hari ni nak bercerita tentang Herbal Cream Najlaa, yang kini semakin mendapat tempat di hati ibu-ibu di Malaysia. Walaupun Najlaa BaBy Skincare mempunyai 5 produk, Herbal Cream merupakan antara paling Hot !!!

Bagi yang baru mengenali Najlaa BaBy Skincare mesti tertanya-tanya apa yang menariknya Herbal Cream ni kan ? Herbal Cream ni di rumus khas untuk menangani masalah penyakit kulit si kecil seperti ruam lampin, gatal-gatal, ruam-ruam dan ekzema.


Mengandungi  Minyak Habbatus Sauda, Minyak Kelapa Dara, dan pelbagai ektrak tumbuhan herba yang telah ditemui secara saintifik dapat merawat penyakit kulit. DAN BONUS !!! Herbal Cream didesign dengan keupayaan untuk menapis UV.

Oleh itu jika ibu-ibu keluar rumah dan cuaca sangat terik, Herbal Cream boleh dijadikan penyelamat kecemasan untuk mengelak kulit terbakar.


Cerita sahaja tak best juga kan... Jom tengok testimoni, Kak Biah yang memberi 5 bintang kepada Herbal Cream Najlaa, setelah mengguna 2-3 hari sahaja ruam-ruam di badan anaknya sembuh. Sebelum ini bermacam-macam produk telah di cuba namun Herbal Cream memberi impak yang jauh lebih baik


Alhamdulillah, gembira bila dapat membantu ibu-ibu merawat anak anak kecil mereka. Herbal Cream hanya 1 tapi kegunaannya banyak sekali. Harga pun MURAH !!!. Berminat nak mencuba produk ini hubungi.

PM : Gee Alma Herba Nusantara
Wassup/ SMS: 019-9821809

Insyaallah Puas hati !!!

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...