Thursday, July 4, 2013

Kejatuhan Dr Morsi adalah Konspirasi Dajjal


Hari ini 4 Julai 2013 – Khamis (Waktu Malaysia), Presiden Mesir iaitu Mohamed Morsi telah digulingkan oleh pihak tentera sejak kebangkitan rakyat bermula beberapa hari yang lalu. Tempoh pemerintahannya adalah boleh dikira genap setahun selepas mengangkat sumpah sebagai Presiden Mesir pada 30 Jun 2012 selepas kejatuhan rejim Husni Mubarak yang memerintah Mesir lebih daripada 30 tahun. Dimanakah silapnya kejatuhan Presiden ini yang merupakan ahli sayap gerakan Islam Ikhwanul Muslimin yang diharapkan membawa sinar baru dengan agenda Islam untuk memerintah Mesir?


 Sememangnya terdapat 3 kuasa yang dapat menjatuhkan Kerajaan bagi sesebuah negara iaitu:
 1. pelajar sepertimana yang berlaku di Indonesia yang menjatuhkan rejim Suharto
 2. rakyat sepertimana yang berlaku di Mesir yang menjatuhkan rejim rejim Husni Mubarak dan 
 3. Tentera sepertimana yang berlaku di Pakistan di mana Nawaz Syarif dijatuhkan oleh pihak tentera. Pada kali ini, kesberlaku kepada Mohamed Morsi iaitu apabila beliau digulingkan oleh tentera walaupun beliau sebelum ini mengatakan beliau akan mempertahankan jawatan beliau yang dipilih melalui demokrasi.
Sudah tentu apa yang pasti kejatuhan Morsi pada kali ini sememangnya dimainkan oleh negara-negara barat khususnya Amerika Syarikat walaupun ia adalah sukar untuk dibuktikan melalui hitam dan putih. Sewajarnya umat Islam perlu berhati-hati dengan agenda Barat yang sentiasa meniupkan api permusuhan di kalangan umat Islam. Sememangnya musuh-musuh Islam ingin melihat kejatuhan Islam tetapi kita sebagai umat Islam janganlah tertipu dengan propaganda Barat. Begitulah juga yang berlaku di Mesir. Adalah lebih elok kita menganalisa dengan lebih terperinci sebab-sebab kejatuhan Morsi ini berbanding dengan menyalahkan Barat semata-mata. (petikan dari Wankamarul)

Pada analisis saya ini bukanlah propaganda Barat sahaja, ini adalah Konspirasi Dajjal Laknatullah, Hayati hadis Nabi S.A.W ini, 

“Tanya kami; “Berapa lamakah Dajjal akan tinggal di bumi?”, jawab Rasullullah: “Selama empat puluh hari, satu hari sama seperti setahun, satu hari seperti sebulan, satu hari seperti seminggu dan selebihnya seperti hari-hari kamu sekarang”. Tanya kami; “Ya Rasullullah, ketika sehari seperti setahun, cukupkah kalau kami solat seperti solat sekarang ?”, jawab Rasullullah; “Tidak” tetapi hitunglah bagaimana pantasnya.(HR Muslim)

Kesimpulan hadis ini ialah Dajjal hidup dalam 4 dimensi, iaitu:

1 hari = Setahun

1 hari = Sebulan

1 hari = Seminggu

37 hari = Seperti hari kita

Semasa Dajjal hidup sehari seperti setahun Britian adalah tanah jajahannya, ini bermaksud Dajjal telah memerintah britian 1000 tahun . Monarki Britian wujud pada tahun 900 +1000 tahun, pemerintahan Dajjal berakhir tahun 1900, kemudiannya Semasa Dajjal hidup sehari seperti sebulan, Amerika Syarikat adalah tanah jajahannya.

Cuba selidiki sejarah, pada tahun 1917 Amerika Syarikat telah menyebabkan Perang Dunia Pertama dalam usaha membina kuasa dunia, siapakah disebalik kuasa dunia ini? Dajjal memerintah Amerika sehari seperti sebulan, maksudnya selama 83 tahun (sehari di akhirat seperti 1000bulan/ 12= 83 tahun+1917 = tahun 2000) ingatkah kita pada 2003, Bush si penyembah syaitan, hamba Dajjal ini telah mengulingkan kerajaan Iraq dan menyerahkannya kepada Syiah. Kenapa?

Adakah kejadian ini hanya berlaku tanpa konspirasi? Tidak sama sekali, Syiah adalah sekutu Dajjal seterusnya, dalam pemerintahan era baru. Semasa Dajjal hidup sehari seperti seminggu, dia balik semula ke Israel, dan memerintah disana selama 21tahun mengikut kiraan formula yang sama, Dajjal memerintah Israel 2000-2021, pada tempoh ini 2000-2013 perhatikan sejarah sejarah kekejaman Israel terhadap umat Islam Palestine. Misi Dajjal adalah untuk menyamar sebagai Al-Masih (The Messiah) untuk meyakinkan bani Israel dialah "Penyelamat"


Selamat Datang ke era era terakhir rancangan Dajjal…pada 11 September 1990 Barat dan sekutu Dajjal telah melaungkan Israel bukan lagi sebuah Negara kecil…it will becoming “New World Order”, pada 11 September 2001, “Airplane Crashed the World Trade Centre”, Barat menyatakan ini agenda Al-Qaeda yang berpangkalan di Afghanistan, padahal semua bukti menunjukkan ini satu konspirasi,dan pada 2002, Afghanistan diserang Laknatullah Amerika Syarikat. Pada tahun 2003 Bush menyerang Iraq..mereka sedang membina New World Order.

Dan sekarang Rancangan terakhir Dajjal dalam menjadikan Israel Kota Pemerintahan Baru, perhatikan krisis Timur tengah, perhatikan mereka sedang membina kekuatan Dajjal, apabila Iraq jatuh ketangan Syiah sekutu Dajjal, kemudian krisis di Syria dibawah Pemerintahan Basyar Al-Assad si Syiah yg sangat Jahat dan kejam. Pemerintahan dictator ini disokong oleh Iran , Ahmadinejad seorang lagi sekutu Dajjal berdarah Yahudi. Jangan tertipu dengan berita di media yg  Syria menentang Israel, sejak pemerintahan ayah Basyar Al Assad, Hafez Al-Assad dia sedang membantu kebangkitan Israel, buktinya Bukit Golan yg kini dikuasai Israel.


Benarkah Syiah sekutu Dajjal? Mengikut hadis Syiah 

Muhammad ibn Yahya meriwayatkan dari Ahmad ibn Muhammad dari Muhammad ibn Sinan dari Abaan yang melaporkan : “Aku telah mendengar Abu Abdullah [a.s] berkata : ‘Dunia tidak lenyap (terjadinya kiamat) kecuali seseorang dari kami akan muncul dan akan memerintah menurut undang-undang keluarga Daud’...mereka menunggu kedatangan Imam Mahdi Syiah, iaitu si Dajjal yg menyamar sebagai Al-Masih (penyelamat)

Abu Abdullah [a.s] berkata : “Apabila Mahdi berdoa, dia akan berdoa kepada Tuhan dalam bahasa Hebrew (bahasa Yahudi).” [Al-Ghaybah an Nu’mani, p.326]

Pada Mei 2013 lepas, Iran telah mewar warkan kedatangan Imam Mahdi Syiah, Si Dajjal Laknatullah: 


Fikirkan, mengapa Iran membina senjata Nuklear, dan siapakah orang disebalik pembinaan senjata Nuklear itu, iaitu Yahudi Parsi yg tinggal di Iran, merekalah yg membina senjata Nuklear, persediaan menunggu kemunculan Si Dajjal Laknatullah ke arah membina pemerintahan New World Order.

Kini krisis melanda Mesir..negara2 ini sedang bercantum. Oleh itu wahai umat islam di Mesir dan seluruh dunia..sedarlah apa yang sedang berlaku di Syria dan Mesir. Wahai penunjuk Perasaan di dataran Tahrir dan diseluruh Mesir yg sedang bergembira dgn kejatuhan Morsi, tahukah kamu dengan siapa kamu sedang bersekutu, siapa yg sedang kamu korbankan? Kamu sedang bersekutu dengan Dajjal dan sedang merelakan kekejaman ke atas umat Islam, di saat Morsi dilihat dapat membantu Syria, kamu menjatuhkan Morsi, celaka lah kamu. Jika kamu mampu bertahan di bawah pemerintahan Hosni Mubarak selama 3dekad, 3o tahun, tidakkah kamu mampu bersabar dgn Dr Morsi, yg sedang membina kebangkitan Islam..hanya setahun..hanya setahun celaka lah kamu.

Tahukah Anda siapa Penggerak Utama Kejatuhan Dr Morsi lihatlah pengakuan Aktivis Syiah ini:


Dia dgn bangganya mendedahkan gerakan syiah Mesir lah yg telah terlibat dgn begitu aktif dalam menggerakkan kempen Tamarrud Mesir sehingga berjaya menumbangkan kerajaan Dr Morsi baru2 ini.

Malah menurutnya pertama kali tercetusnya idea gerakan tamrrud tersebut pun adalah di pejabat bhg kajian & hak asasi manusia...di bangunan MARKAS FATIMIYYAH (syiah) MESIR sendiri...!!

" segala puji bagi Allah..sesungguhnya kami org2 syiah Mesir adalah antara pihak yg paling utama yg telah memberikan sokongan dan bantuan bagi gerakan tamarrud yg bertujuan utk menjatuhkan Morsi...." 

Sedarlah wahai saudara...darah daging seislammu di Syria sedang menderita, wanita dirogol dihadapan ahli keluarga, dipotong, dikerat dan dilemparkan kepada ahli keluarga mereka, kanak kanak dibunuh dgn kejam, rumah rumah dirobohkan, dimana tahap imanmu sehinggakan tidak ada sekelumit pun kesedihan terhadap musibah yg menimpa mereka, di Palestine kekejaman yg bermaharajalela. Ketika Morsi memerintah dia telah membuka pintu2 Mesir kepada pendatang pendatang dari Syria dan Gaza untuk berlindung, jika Dr Morsi tidak bertahan, apakah si Jahanam Al-Sisi dapat menjaminkan perkara yg sama, mereka pasti menutup pintu pintu itu, sanggupkah kamu melihat saudara saudara seislam mu di sembelih?? Berita terbaru Tentera dibawah arahan Al-Sisi telah menutup dan meruntuhkan satusatunya Terowong yg menhubungkan Mesir dan Gaza, bagi membawa bekalan keperluan rakyat Palestine.

Ini semua adalah agenda Dajjal, mengikut hadis Nabi S.A.W Dajjal adalah petanda kiamat besar, dan kita sedang berada di akhir akhir rancangan Dajjal..mungkin juga petanda telah hampir kedatangan Isa Al.Maseh. Sebab itulah, Tokoh Ulama Syria Syeikh Hassan Al-Hindawi ketika datang ke Malaysia beberapa minggu lalu mengingatkan , supaya membantu Syria, kerana ia adalah lebih utama, disitu turunnya nabi Isa Alaihissalam yang akan melawan dan membunuh Dajjal, di situ jugalah kemunculan Imam Mahdi. Berikut adalah bukti kedatangan Isa anak Maryam:

"Dan sesungguhnya Nabi Isa menjadi tanda kedatangan hari qiamat, maka janganlah kamu ragu-ragu tentang (hari qiamat) itu, dan turutlah (petunjukKu); inilah jalan yang lurus".(Surah Az Zukhruf : 57-61)

"Tidak, namun sesuaikanlah (setiap waktu solat). Kemudian Isa putera Maryam akan turun di sisi menara putih, sebelah timur kota Damascus Syria. Lalu dia mengejar Dajjal sehingga di pintu Lud (sebuah tempat di dekat Baitulmaqdis), lantas dia membunuh Dajjal."(Hadis Riwayat Abu Daud)

Wahai saudaraku KIamat terlalu dekat, Dajjal adalah petanda besar kiamat... Wahai saudaraku cukupkah imanmu, cukupkah amalan mu, Di saat ini kita masih bergelak ketawa, masih bergembira tidak ada sekelumit pun rasa sedih dgn apa yg berlaku di Mesir, kekejaman di Syria dan palestine, ingat lah sabda Nabi S.A.W: 

"BARANGSIAPA YANG TIDAK MENGAMBIL TAHU HAL ORANG ISLAM YANG LAIN, MAKA DIA BUKAN DARI KALANGAN KAMI"

PERANAN KITA SELAKU SEORANG MUSLIM:

 " BANGUNLAH WAHAI UMAT ISLAM"

-Mendoakan saudara kita di Syria, di Palestine di seluruh Dunia yg sedang dizalimi
-Menghulurkan bantuan dari apa cara pun kepada mereka yang sedang dizalimi
-Kita akn bertemu Ramadhan beberapa hari lagi, bulan mulia yg penuh keberkatan...Ayoh mari kita lakukan Solat tahajud, Solat Hajat doakan Dr Morsi bertahan memegang jawatnnya, Moga Allah beri kelapangan kepada saudara saudara seislam yg dizalimi, Ayohhh bantu lah dgn apa cara sekali pun yg kamu mampu lakukan
-Menyebarkan berita sebenar tentang apa yang berlaku di SYRIA, di MESIR…sebarkan…sebarkan

1 comment:

 1. BENTUKLAH PASUKAN MILITER PADA SETIAP ZONA ISLAM
  SAMBUTLAH UNDANGAN PASUKAN KOMANDO BENDERA HITAM
  Negara Khilafah Islam Ad Daulatul Islamiyah Melayu

  Untuk para Rijalus Shaleh dimana saja kalian berada,
  bukankah waktu subuh sudah dekat? keluarlah dan hunuslah senjata kalian.

  Dengan memohon Ijin Mu Ya Allah Engkaulah Pemilik Asmaul Husna, Ya Dzulzalalil Matien kami

  memohon dengan namaMu yang Agung
  Pemilik Tentara langit dan Bumi perkenankanlah kami menggunakan seluruh Anasir Alam untuk

  kami gunakan sebagai Tentara Islam untuk Menghancurkan seluruh Kekuatan kekufuran,

  kemusyrikan dan kemunafiqan yang sudah merajalela di muka bumi ini hingga Dien Islam saja

  yang berdaulat , tegak perkasa dan hanya engkau saja Ya Allah yang berhak disembah !

  Firman Allah: at-Taubah 38, 39
  Hai orang-orang yang beriman, mengapa kamu jika dikatakan orang kepadamu: “Berperanglah

  kamu pada jalan Allah”, lalu kamu berlambat-lambat (duduk) ditanah? Adakah kamu suka dengan

  kehidupan didunia ini daripada akhirat? Maka tak adalah kesukaan hidup di dunia,

  diperbandingkan dengan akhirat, melainkan sedikit
  sekali. Jika kamu tiada mahu berperang, nescaya Allah menyiksamu dengan azab yang pedih dan

  Dia akan menukar kamu dengan kaum yang lain, sedang kamu tiada melarat kepada Allah sedikit

  pun. Allah Maha kuasa atas tiap-tiap sesuatu.

  Berjihad itu adalah satu perintah Allah yang Maha Tinggi, sedangkan mengabaikan Jihad itu

  adalah satu pengingkaran dan kedurhakaan yang besar terhadap Allah!

  Firman Allah: al-Anfal 39
  Dan perangilah mereka sehingga tidak ada fitnah lagi, dan jadilah agama untuk Allah.

  Peraturan dan undang-undang ciptaan manusia itu adalah kekufuran, dan setiap kekufuran itu

  disifatkan Allah sebagai penindasan, kezaliman, ancaman, kejahatan dan kerusakan kepada

  manusia di bumi.

  Allah Memerintahkan Kami untuk menghancurkan dan memerangi Pemerintahan dan kedaulatan

  Sekular-Nasionalis-Demokratik-Kapitalis yang mengabdikan manusia kepada sesama manusia

  karena itu adalah FITNAH

  Firman Allah: al-Hajj 39, 40
  Telah diizinkan (berperang) kepada orang-orang yang diperangi, disebabkan mereka dizalimi.

  Sesungguhnya Allah Maha Kuasa untuk menolong mereka itu. Iaitu
  orang-orang yang diusir dari negerinya, tanpa kebenaran, melainkan karena mengatakan: Tuhan

  kami ialah Allah

  Firman Allah: an-Nisa 75
  Mengapakah kamu tidak berperang di jalan Allah untuk (membantu) orang-orang tertindas. yang

  terdiri daripada lelaki, perempuan-perempuan dan kanak-kanak .
  Dan penindasan itu lebih besar dosanya daripada pembunuhan(al-Baqarah 217)

  Firman Allah: at-Taubah 36, 73
  Perangilah orang-orang musyrik semuanya sebagai mana mereka memerangi kamu semuanya.

  Ketahuilah bahawa Allah bersama orang-orang yang taqwa. Wahai Nabi! Berperanglah terhadap

  orang-orang kafir dan munafik dan bersikap keraslah terhadap mereka.

  Firman Allah: at-Taubah 29,
  Perangilah orang-orang yang tidak beriman, mereka tiada mengharamkan apa yang diharamkan

  Allah dan Rasul-Nya dan tiada pula beragama dengan agama yang benar, (iaitu) diantara ahli-

  ahli kitab, kecuali jika mereka membayar jizyah dengan tangannya sendiri sedang mereka orang

  yang tunduk..

  Bentuklah secara rahasia Pasukan Jihad Perang setiap Regu minimal dengan 3 Anggota maksimal

  12 anggota per desa / kampung.
  Siapkan Pimpinan intelijen Pasukan Komando Panji Hitam secara matang terencana, lakukan

  analisis lingkungan terpadu.

  Apabila sudah terbentuk kemudian Daftarkan Regu Mujahid
  ke Markas Besar Angkatan Perang Pasukan Komando Bendera Hitam
  Negara Khilafah Islam Ad Daulatul Islamiyah Melayu

  Wahai para Ikwan Akhir Zaman, Khilafah Islam sedang membutuhkan
  para Mujahid Tangguh untuk persiapan tempur menjelang Tegaknya Khilafah yang dijanjikan.

  Mari Bertempur dan Berjihad dalam Naungan Pemerintah Khilafah Islam, berpalinglah dari

  Nasionalisme (kemusyrikan)

  email : seleksidim@yandex.com

  Dipublikasikan
  Pasukan Komando Bendera Hitam
  Markas Besar Angkatan Perang Berani Mati
  Negara Khilafah Islam Ad Daulatul Islamiyah Melayu

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...