Tuesday, December 25, 2012

Jom Beriklan Di SWeet MoM ~ Diet A to Z ~

Salam sejahtera dan salam 1 Malaysia... Jom beriklan di blog Mommy Gee ini. Terbuka kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk mempromosikan produk atau blog masing-masing. 

Kenapa perlu beriklan di blog Mommy Gee ini?
Blog ini sentiasa menerima kunjungan tetap sepanjang masa dan memaparkan entri secara konsisten. Tambahan pula Mommy selalu bercerita tentang Penyususan, Kesihatan, Kecantikan dan Kecergasan. Blog yang mesra dan mempunyai kunjungan trafik yang banyak setiap hari.

Ruang Iklan Untuk Disewa:


Saiz Banner : 180 x 180
Lokasi : Di side bar blog atau di bawah entri blog
Kos : RM 20.00 sebulan / RM 35.00 dua bulan
Advertorial (Sponsored Post)
Mempromosikan produk atau blog mengunakan sticky post melalui entri di blog SWeet MoM bergantung kepada perbincangan dengan anda. Kos bergantung kepada pengisian dan paparan entri tersebut.

Trafik SWeet MoM
Purata Pengunjung yang melawat Blog ini adlah 3000-4500 sebulan. Blog ini baru berusia 6 bulan, dan saya menjangkakan pengunjungnya akan meningkat dari masa ke semasa. Dan pada masa akan datang kos iklan mungkin dinaikkan bergantung kepada peningkatan trafik.

Sekiranya berminat, anda boleh menghubungi Mommy Gee di alamat emel gee.azimah@gmail.com/ 019-9821809 untuk keterangan lanjut. Iklan anda hanya akan dipaparkan selepas anda mengemukakan bukti bayaran, banner iklan dan link URL iklan.
Terima kasih diucapkan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...