Thursday, August 6, 2009

First week at ISN..........

Dah lama tak job down ape-ape kat sini, busy... esok pun dari 8 pagi higga 6.30 petang ada konferen....First day lagi la, total loss...ada banyak factors yg menyumbang pada keadaan ni...1. Factor paling penting...rindukan Amin 2.Aku tak suka MRR2...aku main extreme game pun tak muntah, tapi aku hampir termuntah...jam kat situ 3. Aku tak sangka....aku memang tak tahu ape pasal sport science, real challenging...tapi disebabkan buah hati dan keluarga yang senantiasa menyokong, kengkawan, org pejabat,bos sampai penjaga stor pun okay,happy family, org kat umah pun wat aku sentiasa riang ria so aku dah semakin okay..hopefully aku dapat memaximumkan keupayaan aku by 2nd week....ni.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...