Tuesday, April 14, 2009

Waterspring......Squid&Love











Dah lama tak berjalan ngan Amin....Tiap-tiap hari mengadap muka patient, tak boring pun, tapi bila dihitung campur,tolak, darab, bahagi masa I tengok patient lagi banyak dari tengok muka Amin sendiri....So I plan pegi bercuti...habiskan masa ngan Amin kat Waterspring Felda Trolak. Early morning of 23 Feb we moved to a lonely district of Sungkai. It was a cold and damp morning when we arrived there.



Waterspring ni ada banyak tempat menarik, kolam air panas, kolam air gunung, Ayurveda, tempat tuk boil egg. First place yang kitorang tuju was Kolam air gunung.I terus jatuh cinta ngan Squid yang menarik tu dan papan lungsur. I thought, children pun tak main papan tu cam I main, dari pagi sampai tengah hari satu minit pun tak berenti, sejuk macam ais, muka pun dah pale baru keluar kolam.Dah terlampau tak larat, I tertidur sebelah Amin kat bangku rehat sampai 4 petang, lepas tu terjun pulak lam kolam air panas, wah very Hot...hush hush I cannot go anymore. But my body get used to it 3o minute later, but my Amin memang tak tahan panas, dia cuma selam kaki saja..wa nape bang takut ya, kononnya not good for productive system, whateva I am very Happy la..la..la

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...